Danielle Macdonald z filmu Ja, knedlička by ste ani nespoznali: Aha, ako sa rokmi zmenila!

Austrálska herečka Danielle Macdonald už zahviezdila v mnohých filmoch či seriáloch a dokonca si zahrala aj po boku fenomenálnej Jennifer Aniston v komédii Ja, knedlička. Tú si môžete pozrieť už dnes večer na obrazovkách JOJky. Spoznali by ste herečku na najnovších záberoch? Pozrite, ako sa rokmi zmenila!

Možno ste to nej netušili, no sympatická herečka má talianske a škótske korene, pričom sa narodila v Sydney. Po štúdiu na Austrálskom inštitúte múzických umení a mnohých hereckých kurzoch odpálila hviezdnu kariéru v Hollywoode. Herečku môžete poznať z filmov, ako napríklad už spomínaná Ja knedlička, v ktorej účinkuje v hlavnej úlohe po boku Jennifer Aniston, či z dramatického filmu, Skin, ktorý je nakrútený podľa skutočného príbehu a dokonca získal sošku Oscara.

Danielle MacDonald a Jennifer Aniston Zdroj: Profimedia

​Herečka si za posledné roky prešla poriadnou vizuálnou premenou a od čias nakrúcania filmu Ja, knedlička, sa poriadne zmenila. Samozrejme, je prirodzené, že sa človek rokmi mení, no Danielle Macdonald môžete na nových záberoch vidieť s novým účesom aj vizážou. Musíme uznať, že to herečke veľmi pristane! Pozrite si fotky herečky nižšie v článku. 


Nenechajte si ujsť skvelú komédiu Ja, knedlička, dnes o 20:35 na JOJke!