Dcéru Toma Cruisa ani nespoznáte! Z malej Suri je už tínedžerka: Pozrite, aká je to kočka!

Dcéru Toma Cruisa si mnohí pamätajú ešte ako rozkošné dievčatko, no v apríli už oslávila 16. narodeniny. Okrem toho, že je z nej veľká slečna, stáva sa z prominentnej dcéry už aj módna ikona. Veď, uznajte sami!

Suri Cruise je dcérou slávneho hollywoodskeho herca Toma Cruisa a herečky Katie Holmes. Bola to veľká celebritná láska, no skončila škaredým rozvodom v roku 2012. Dôvodom rozchodu s Tomovou treťou manželkou malo byť podľa neoficiálnych informácií jeho náboženstvo. Je totiž známe, že herec, ktorý sa preslávil filmami Mission Impossible, patrí od roku 1980 k scientológom. Katie toto spoločenstvo odmietala a taktiež si neželala, aby v ňom bola vychovávaná ich dcéra. 

V apríli Suri oslávila svoje 16. narodeniny a vyrástla z nej veľká slečna. Hoci si ju pamätáme ako malé, rozkošné a hanblivé dievčatko, dnes je z nej vyspelá mladá dáma. Za zmienku rozhodne stojí aj jej neprehliadnuteľný štýl a outfity, ktorými by bez mihnutia oka pokojne schovala do vrecka aj dospelé módne ikony či influencerky. Pozrite si zábery Suri, z ktorej rastie nová módna ikona, v galérii pod článkom.

​Nenechajte si ujsť film Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive v hlavných úlohách s Tomom Cruisom a Cameron Diaz už dnes o 20:35 na JOJke!