Milan Ondrík a jeho neuveriteľná premena: Pozrite, s čím sa bude musieť popasovať!

Milana Onríka ste už videli v rôznych seriálových, filmových či divadelných postavách. No úloha, v ktorej si zahrá v novom pripravovanom seriáli, vás rozhodne prekvapí. Uvidíte ho totiž takého, ako ešte nikdy. Milan Ondrík prezradil viac!

„Ten scenár je veľmi zaujímavý, perfektné sú tam postavy, charaktery a prikývol som na to aj preto, lebo charakter, ktorý mi bol ponúknutý, je trošku rozdielny, ako bežne hrávam či už v divadle, alebo vo filme,“ prezradil herec, ktorý je z novej postavy, ktorú si zahrá, nadšený. V pripravovanom seriáli uvidíte aj množstvo iných hercov a čaká na vás skutočne hviezdne obsadenie!

No a akú postavu si teda herec zahrá? „Som módny návrhár, je to homosexuál, neskôr sa dozvedáme, že má aj nejakú diagnózu, čo vlastne herecky mi prišlo veľmi zaujímavé,“ vysvetlil Ondrík v rozhovore pre Top Star. Je teda jasné, že sa máme rozhodne na čo tešiť a už čoskoro uvidíme, ako sa so svojou novou úlohou popasoval. Pozrite a vypočujte si celý rozhovor s Milanom Ondríkom vo videu HORE.