Veronika Kubařová prekvapila zmenou účesu: Wau, tento strih z nej spravil úplne novú ženu!

Horúce a dlhé letné dni sú ako stvorené pre krátky zostrih vlasov a svoje o tom vie aj obľúbená česká herečka Veronika Khek Kubařová, ktorá všetkých prekvapila zmeneným vzhľadom. Musíme však uznať, že jej nový účes veľmi svedčí. Čo poviete?

Veronika Kubařová patrí k obľúbeným českým herečkám a vidieť ju môžete často v úlohe princeznej. Svojim anjelským a prirodzeným zjavom sa na to skrátka hodí. V rozprávkach ju vidíte najmä s dlhými vlasmi, ako sa na správnu princeznú patrí. Teraz však herečka prekvapila obrovskou zmenou účesu a nikdy nevyzerala lepšie. Krátky zostrih jej dodal šmrnc a zvýraznil jej krásnu tvár. Pozrite si nové zábery Kubařovej aj s novým účesom nižšie v článku.

Veronika Khek Kubařová Zdroj: Profimedia

Veronika Kubařová účinkuje aj v úspešnej českej komédii Ženy v pokušení, ktorú si budete môcť vychutnať na obrazovkách JOJky už dnes večer. Film prišiel do kín ešte v roku 2010 a zožal naozaj veľký úspech. Celý dej sa točí okolo žien troch generácií, ktoré chcú neporiadnych chlapov vymeniť za poriadnych. Tento príbeh si skrátka obľúbi každý. Dôvodom jeho popularity je nie len skvelý námet, ale aj výborné herecké obsadenie. Jedna z herečiek, Eliška Balzerová, dokonca za túto snímku získala Českého leva za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe no a film tiež dostal ocenenie ako divácky najúspešnejší film.

Sledujte úspešnú českú komédiu Ženy v pokušení už dnes o 20:35 na JOJke!