Braňo Deák si zaspomínal na seriál Odsúdené: Z TOHTO sa mu doslova triasli kolená!

V úspešnom seriáli Hranica stvárňuje jednu z hlavných postáv Braňo Deák, ktorý sa pred kamerami mení na policajta Šimona Kováča. Uniformu si však obliekal už v seriáli Odsúdené, v ktorom stvárňoval nesmelého bachara. Nuž, a ženami obdivovaný herec priznal, že s touto postavou mal veľa spoločného!

Charizmatický herec Braňo Deák aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, v ktorom stvárňuje policajta Šimona Kováča. Muža zákona si však zahral už pred dvanástimi rokmi a to v kultovom seriáli Odsúdené. V populárnom projekte z prostredia ženskej väznice hral bachara Dušana Senáša alias Conana. Pre herca to bol jeden z prvých seriálov, v ktorých vôbec hral, takže spomienky má na to naozaj intenzívne. „Spomínam si na to ako na krásne obdobie. Bol to jeden z mojich prvých seriálov, kvázi denných, a bolo to veľmi náročné, pretože pracovať v takom veľkom tíme herečiek, je skutočne náročné. Ja som bol vtedy ešte, tuším, na škole a bola to pre mňa prvotina. Bol som neskúsený, bol som veľmi nesmelý, hanblivý. V podstate bolo dobre, že takúto postavu som tam ja hral. Hral som presne neskúseného a síce ambiciózneho, ale nesmelého bachara,“ povedal Braňo pre joj.sk s úsmevom.

​Keďže sa Odsúdené odohrávali v ženskej väznici, je pochopiteľné, že drvivú väčšinu hereckého obsadenia tvorili ženy. Na pľaci si zahralo len zopár mužov, takže ženská energia bola naozaj v prevahe. A to je presne to, z čoho sa občas Deákovi doslova triasli kolená.Pamätám si, že keď sme mali ranné nástupy, kde nastúpili všetky väzenkyne a všetky sa na mňa dívali, tak som mal čo robiť, aby som sa tam nezložil. Dávali mi zabrať dievčatá. Bola tam silná ženská energia,“ prezradil so smiechom.

Sledujte kultový seriál Odsúdené od pondelka do štvrtku o 17:30 na JOJ Plus!