Skvelá správa pre fanúšikov Nemocnice: Prichádza nový seriál z lekárskeho prostredia!

Pre všetkých milovníkov seriálu Nemocnica máme skvelú správu. Na obrazovky televízie JOJ prichádza počas letnej pauzy ďalší seriál z lekárskeho prostredia. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Seriál Nemocnica čaká letná pauza a do vašich obývačiek sa vráti opäť na jeseň. Dovtedy si ale môžete vychutnať ďalší skvelý a napínavý seriál z lekárskeho prostredia. Televízia JOJ už dnes večer odvysiela nový zahraničný formát Sestričky.

Kanadský seriál si budete môcť vychutnať každý štvrtok, v rovnakom čase, ako Nemocnicu. Ide o čerstvý formát, ktorý sa v Kanade vysielal v rokoch 2020 a 2021. Ide o klasický koncept skupiny sestričiek v nemocnici. Tešiť sa ale môžete ako na ženských, tak aj mužských hrdinov.

Podobne, ako v našej Nemocnici, v seriáli Sestričky pôjde o osudy zdravotníkov, ošetrovateľov či pacientov, ktoré vám často vezmú dych. V kanadskom formáte sa môžete tešiť na päticu mladých zdravotných sestier a ošetrovateľov, ktorí nedávno nastúpili do prvej línie rušnej nemocnice St. Mary’s Hospital v centre Toronta. Svoj život zasvätili pomoci druhým, ale zároveň sa snažia naučiť, ako môžu vylepšiť aj svoj život a ako pomôcť sami sebe. Tak čo? Budete sledovať seriálovú novinku z nemocničného prostredia?


Nenechajte si ujsť nový seriál Sestričky každý štvrtok o 20:35 na JOJke!