Vojta Kotek šokoval fanúšičky: Podarilo sa mu utajiť svadbu aj tehotnú partnerku!

Herec, dabér a režisér Vojtech Kotek je poriadny tajnostkár, ktorý si pozorne stráži svoje súkromie. Posledný júnový deň sa totiž v úplnej tichosti a bez mediálneho humbuku oženil s partnerkou Radanou!

Obľúbený herec Vojtech Kotek už nie je k dispozícii. Tridsiateho júna sa totiž zo syna Václava Kotka stal "ženáč". Počas starostlivo utajeného svadobného obradu uprostred ničoho, pod nádherne nazdobeným svadobným oblúkom, povedal herec svoje áno priateľke Radane, s ktorou už nejaký čas tvorí pár! 

Organizáciu svadobných príprav si vzal na starosť sám ženích. A vyriešené to mal naozaj zaujímavo: Na jednej strane lúky prebehol obrad, na opačnej párty. Pripravené boli tri stany a nechýbal ani bar. Na hostinu potom ženích dorazil v žltom "chrobákovi", nevesta prišla v retro autobuse. Potom svetu odhalila krásnu novinku - jej tehotenské bruško bolo neprehliadnuteľné! 

Sympatický modrooký herec sa pritom ale už dlhší čas netajil svojim prianím usadiť sa. "Teraz žijem tým, že by som chcel bývať na nejakom peknom mieste, mať rodinu, niečo pestovať. To je totálny obrat," zveril sa herec, ktorý sa obrovskej popularite teší už od dospievajúcich rokov, kedy si zahral v komédii Snowboarďáci! 

Tagy: Vojta Kotek