Moderátorka Soňa Skoncová už pozná pohlavie bábätka: Z Robka bude veľký brat!

Moderátorka Soňa Skoncová je v radostnom očakávaní a onedlho sa stane dvojnásobnou mamou. Tehotenstvo si užíva a z pätnásť mesačného Robka bude veľký brat!

„Bolo to prekvapenie aj pre nás. Nebolo to úplne plánované bábätko, ale tešíme sa, pretože každé dieťa je dar,“ prezradila moderátorka v rozhovore pre Top Star. Soňa Skoncová tak prezradila, že si chcela po prvom synčekovi trošku oddýchnuť. Malý Robko je, ako väčšina detí, plný energie a vyžaduje si svoju pozornosť. Do rodinky im ale onedlho pribudne ďalšie bábätko a určite sa ho už všetci nevedia dočkať. Moderátorka taktiež vysvetlila, že si to Robko, prirodzene, ešte neuvedomuje, pretože je veľmi maličký.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Aké pocity ale mala Soňa v momente, keď zistila túto radostnú správu? „No prvé pocity bol taký šok, že som to naozaj nečakala a som teraz v štvrtom mesiaci už,“ povedala pre Top Star. „Musela som to trošku udržať v tajnosti. Chvalabohu, všetko je v poriadku, cítim sa výborne a Robko bude veľký brat, ale pohlavie ešte neprezradím aj keď ho už vieme,“ dodala Soňa Skoncová. Je teda jasné, že si toto sladké tajomstvo s pohlavím bábätka ešte nechajú chvíľu pre seba.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)