Aneta Parišková má v rodine obrovský športový talent: Takýto fanklub sa len tak nevidí!

Celá rodina na cestách! Obľúbená moderátorka spravodajstva Aneta Parišková má v rodine obrovský športový talent, ktorý hráva na profesionálnej úrovni. Celá rodina šla fandiť na šampionát! Aha, ako vyzerali.

Len pred pár dňami sa moderátorka podelila na svojom Instagrame so záberom, z ktorého ide nie len veľká radosť, ale aj láska. Celá rodina sa totiž vybrala podporiť Anetinho otca Alberta v stolnom tenise, ktorému sa venuje na profesionálnej úrovni. Aj napriek svojmu veku podáva fantastické výkony a je zjavne v perfektne kondícii. Po príchode im rozhodne patrila všetka pozornosť, pretože takýto fanklub sa len tak nevidí. Navyše, otcovi moderátorky sa podarilo zvíťaziť až v štyroch zápasoch a tak bol dôvod na radosť ešte o to väčší!

Už zo záberov je jasné, že má k sebe celá rodina veľmi blízko. Otec moderátorky navyše všetkým dokázal, že vek je skutočne len číslo. S mojím 80-ročným otcom Albertom na majstrovstvách Európy v stolnom tenise v talianskom Rimini. Po januárovej operácii zraneného ramena sme dúfali, že náš dedko vyhrá aspoň jeden zápas. Jeho rodinný fanklub ho výdatne povzbudzoval a nakoniec odchádzal so štyrmi víťaznými zápasmi. Doladíme formu a potom hurá na majstrovstvá sveta v Ománe, napísala na svojom Instagrame pod fotku moderátorka. Záber nájdete nižšie v článku.