Manželia Gáboríkovci oslávili piate výročie: Pozrite, aké nádherné vyznania si venovali!

Hviezdny pár oslávil piate výročie svadby a manželia vyzerajú stále rovnako zaľúbene, ako v ich veľký deň. Obaja si v deň výročia venovali na sociálnych sieťach krásne vyznanie. Čo myslíte, vystihli to svojimi myšlienkami presne? 

„Dnes už viem, že láska nie je niečo, čo sa len tak stane. Rovnako, ako sám život nie je rozprávkou, v ktorej všetci žijú šťastne, kým nezazvoní zvonec. Láska je to, čo si spolu vytvárame. Ty so mnou a ja s tebou. Vytvárame zážitky, ktoré sa menia na spomienky. Dávame si najavo, že sme pre seba dôležitejší, než iní ľudia. Prekážky, nepochopenia a problémy zdolávame spoločne. Vzájomne sa počúvame, podporujeme, zaujímame sa jeden o druhého, dotýkame a snívame. Už 5 rokov ako manželia,“ napísala na svojom Instagrame Ivana pre Mariána nádherné prianie, ktoré by sme mohli pokojne považovať za životnú múdrosť. Ivana totiž skutočne vystihla, o čom je láska.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Prianie si samozrejme neodpustil ani hokejista Marián Gáborík, ktorý si na ich výročie taktiež spomenul na svojej sociálnej sieti. „Piate výročie s mojou nádhernou ženou. Dlžím ti svoj život. Ďakujem za všetko,“ napísal Marián.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12)

Manželia si povedali svoje áno pred štyrmi rokmi pod holým nebom na romantickom kaštieli v Tomášove. Podľa hostí to bola nezabudnuteľná svadobná veselica. Aj samotný personál kaštieľa sa nechal počuť, že takúto svadbu tam ešte rozhodne nezažili. Nechýbala ani kapela IMT Smile, ktorá rozprúdila skvelú zábavu. Svadby sa zúčastnilo množstvo aj známych tvárí no a nechýbali ani Mariánovi kolegovia z NHL a reprezentácie, Marián Hossa, Tomáš Tatar, Zdeno Chára, Ľubomír Višňovský a Tomáš Kopecký.