Vojta Kotek bude po prvýkrát otcom: Prvé slová budúceho otecka po novinke vás dojmú!

Vojta Kotek sa tento rok v lete oženil a podarilo sa mu udržať svadbu takmer v tajnosti. Dnes už ale prezradil niečo o obrade, ale aj tajomstvo, ktoré svadba odhalila!

Vojta Kotek v českom Showtime uviedol, že svadbu vyložene netajil, ale pozýval skrátka len úzky okruh ľudí, nie médiá. Potom ale sám premýšľal, ako vlastne svetu povedať, že sa oženil. Vzhľadom na to, že sa všetko prevalilo, má tak o starosť menej. Verejnosť sa tak rovno dozvedela aj ďalšiu radostnú novinku z jeho života – bude oteckom. Jeho krásna partnerka Radana mala totiž na svadbe bruško, a tak je jasné, že pod srdcom nosia ich prvého spoločného potomka! 

Zdroj: Profimedia

Brali sa snáď preto, aby bábätko priviedli do stavu manželského? "Ono sa to tak nejako patrí, aby to takto bolo. My sme však mali veľké šťastie, že sme nemuseli dlho čakať, a keď sme to chceli, tak sa to podarilo. Sme radi, že naše dieťa bude vyrastať v klasickej rodine, aj keď je dnes veľa možností. My sme sa rozhodli takto," vysvetľoval režisér a herec. "Bude to už čoskoro," povedal o narodení svojho dieťaťa a viac neprezrádzal, aj keď mu oči žiarili šťastím. 

A čo odhalil o svojom veľkom dni, keď si s Radanou povedali áno? "Mali sme veľké šťastie, bolo to totiž uprostred tých najdaždivejších dní, čo sme v poslednej dobe v našej republike zažili. A naozaj na tú chvíľu, čo my sme mali mať obrad a následne celú zábavu, tak vyšlo slniečko," radoval sa Kotek. "Ja verím, že mi to tam hore možno zariadil otec, ktorý už tam priamo nemohol byť," dodal dojato Vojta, ktorého otec, herec Václav Kotek, odišiel z tohto sveta v lete 2019.

Tagy: Vojta Kotek