Norbert Lichý roky bojuje s nadváhou: Prezradil, prečo sa mu nedarí schudnúť ani gram!

Norbert Lichý bojuje už roky s veľkou nadváhou. Schudnúť sa mu navyše už nikdy nepodarí, pretože má po vážnom zranení problémy s pohybom a sotva chodí!

"Som po úraze. Pri oslave svojich päťdesiatin som si roztrieštil pätu, keď som stúpol do prázdna zo štyridsaťcentimetrového podstavca," priznal pre Super.cz český herec. Päta sa mu vraj roztrieštila hneď na deväť častí, a tak mal v nohe dokopy až deväť skrutiek. Teraz už len štyri a k nim aj dlahu. "Už nikdy nebudem dobre chodiť," povzdychol si Lichý, ktorý priznáva, že zranenie nie je jediným dôvodom jeho prebytočných kíl. "Stlstol som už medzitým. Takže to nie je úplne vina toho úrazu. Jednoducho to nejako vzniklo," vysvetlil.  

Zdroj: Profimedia

Predtým sa vraj naopak mohol pýšiť slušnou fyzičkou a v mladosti veľa športoval. "Asi do tridsiatich rokov to išlo," podotkol. Potom ale prišla zmena a ani práca mu nepomohla zhodiť. "Nie som muzikálový herec, takže so sebou nemusím mrskať, ale skôr intelektuálne zaujať. Cvičím mozog namiesto tela," vysvetlil Norbert. Ten ale o úlohy kvôli svojej figúre rozhodne neprichádza. Jeho nadváha pritom zohrala tiež dôležitú úlohu v nejednom seriáli!

Sledujte Dvojku na zabitie dnes o 20:35 na JOJke!