Juraj Loj radikálne zmenil svoj imidž: Fíha, na toto by nemal odvahu každý muž!

Charizmatický herec stvárňuje hlavnú postavu v pripravovanom seriáli Einstein, ktorý sme tento týždeň dotočili. A, keďže sa predstaviteľovi prapravnuka slávneho fyzika na istý čas skončili pracovné povinnosti, mohol si dovoliť, ako sa hovorí, uletieť. Juraj Loj totiž radikálne zmenil imidž!

Herec Juraj Loj stvárňuje hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli Einstein, ktorý sme pre vás nakrúcali v uplynulých mesiacoch. V stredu padla posledná klapka a hercom i štábu sa konečne začínajú prázdniny a oddych. Dlhšia pauza v nakrúcaní či ukončenie práce na nejakom projekte pre hercov znamená, že ak chcú, konečne môžu zmeniť imidž. Ak si totiž ich postava vyžaduje špecifický výzor, nemôžu na ňom nič meniť po celý čas, kým beží výroba. A trojnásobný tatino túto možnosť využil len pár desiatok hodín po tom, čo odišiel z „pľacu“.

Juraj sa svojim fanúšikom na Instagrame pochválil niekoľkými snímkami, na ktorých pózuje s radikálne zmeneným účesom. Pôvodné svetlohnedé vlasy má odfarbené na blond, čo z neho urobilo úplne iného človeka. Na fotkách označil aj hollywoodskeho herca Ryana Goslinga, na ktorého sa s novým imidžom naozaj tak trochu podobá. Životný partner herečky Zuzany Kanócz si navyše podľa všetkého dal spraviť aj nové tetovanie, čo vtipne okomentoval jeho herecký kolega. „Si sa zbláznil? Herec! Potetované ruky? To ako budeš teraz hrať? A čo divadlo a historické hry? Kto ťa teraz obsadí a do čoho?,“ napísal k fotkám Richard Autner. Nový imidž Jurajovi naozaj svedčí a fanúšikovia sa zhodujú na jednom – blonďavé vlasy ho poriadne omladzujú. Čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Loj (@jurajloj)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Juraj Loj (@jurajloj)

O čom bude seriál Einstein?
Hlavným hrdinom je profesor Filip Koenig, utajený pra-pravnuk Alberta Einsteina, ktorý je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce využiť naplno. K tomu popri chorobe využíva rôzne nelegálne prostriedky a aby neskončil vo väzení, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.

Seriál má ambíciu osloviť širokú divácku skupinu tým, že nejde o klasicky vystavanú kriminálku, pretože v sebe výrazne spája napätie a komédiu. A to najmä cez hlavnú postavu, ktorú si divák zamiluje. Pre jej jedinečnosť, humor, špecifické správanie. V hlavných úlohách sa predstavia herci ako Juraj Loj, Ivana Kubáčková, Richard Stanke či Dominika Richterová.

Tagy: Juraj Loj