Krásna Olga Kurylenko sa ukázala bez štipky mejkapu: Wau, ona že má po štyridsiatke?

Americká herečka ukrajinského pôvodu tento rok oslávi svoje 43. narodeniny, no tento vek by jej tipoval naozaj len málokto. Dokonca na snímkach bez štipky mejkapu vyzerá tak mladučko, že jeden by neveril, že už dosiahla plnoletosť…

Herečka Olga Kurylenko síce dlhé roky pôsobí v Amerike, no je pôvodom Ukrajinka, pretože sa narodila v obci Berdjansk. Vyrastala vo veľmi skromných podmienkach a jej život sa krôčik po krôčiku začal meniť, keď mala 13 rokov. Počas výletu v Moskve si ju na stanici metra všimol skaut modelingovej agentúry a okamžite jej ponúkol zmluvu. Rodina z toho nebola príliš nadšená, no napokon súhlasila a vďaka tomu otvorila krásnej tmavovláske dvere do sveta šoubiznisu plného slávy a dobrých zárobkov. Počas niekoľkých rokov sa cez modeling dopracovala až k herectvu a dostala sa k úlohám vo filmoch ako Sedem psychopatov, Hitman, Novembrový muž a stvárnila aj ikonické „Bondovo dievča“ vo filme Quantum of Solace.

Uspieť sa jej podarilo nielen vďaka hereckému talentu, ale dozaista i pre krásu a špecifický slovanský šarm. Tie nestráca ani s pribúdajúcim vekom, práve naopak. Olga v novembri sfúkne na torte 43 sviečok, no tento vek by jej netipoval asi nikto. Pri pohľade na jej fotky by človek odhadoval, že má pokojne aj o polovicu menej. Navyše, keď sa ukáže bez šminiek, vyzerá doslova ako dievčatko. Nuž, takéto dobré gény by chcela mať nejedna dáma, no nie?

Sledujte film Kuriér: Zásielka smrti s Olgou Kurylenko už dnes o 22:55 na JOJke!