Moderátorka Soňa Skoncová ukázala rastúce bruško: Pozrite, ako veľmi jej to pristane!

Obľúbená slovenská moderátorka, Soňa Skoncová, sa len v marci minulého roka stala mamou synčeka Robka, z ktorého sa už onedlho stane veľký brat. Veľkou novinou mnohých prekvapila a na dieťatko sa celá rodina veľmi teší. Najnovšie sa moderátorka pochválila fotkou, na ktorej ukázala rastúce bruško. Aha, ako veľmi jej tehotenstvo pristane!

Už radostnú novinku oznámila Soňa naozaj krásnym spôsobom. Na svojom Instagrame totiž zverejnila fotku, na ktorej sa jej synček Robko tisol k rastúcemu brušku. Všetkým tak bolo jasné, že rodina prežíva radostné obdobie.


Najnovšie sa ale moderátorka podelila o ďalší krásny záber. Na fotke, na ktorej pózuje len v spodnej bielizni, je jasne vidieť, ako pekne sa jej bruško zväčšuje. Navyše, tehotenstvo moderátorke nesmierne pristane a doslova žiari!


No a moderátorka už nedávno prezradila, že dokonca poznajú pohlavie bábätka. „Musela som to trošku udržať v tajnosti. Chvalabohu, všetko je v poriadku, cítim sa výborne a Robko bude veľký brat, ale pohlavie ešte neprezradím aj keď ho už vieme,“ povedala v rozhovore pre Top Star.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)