Srdcervúci odkaz do neba: Takto sa John Travolta rozlúčil s filmovou láskou Sandy!

V pondelok obletela celý svet veľmi smutná správa. Vo veku 73 rokov totiž zomrela austrálska speváčka a herečka, Olivia Newton John, známa ako nezabudnuteľná Sandy z Pomády. Takto sa s ňou rozlúčil herecký kolega John Travolta.

O úmrtí herečky informoval manžel, John Easterling, na jej oficiálnej stránke na Facebooku so slovami: „Olivia Newton-John dnes ráno pokojne skonala na svojom ranči v južnej Kalifornii, obklopená rodinou a priateľmi. Žiadame všetkých, aby v tomto veľmi ťažkom období rešpektovali súkromie rodiny,“ uviedli v príspevku. Herečka dlho bojovala s rakovinou prsníka.

Chýbať bude aj svojmu hereckému kolegovi, s ktorým zahviezdila v ikonickom filme Pomáda. John Travolta jej poslal do neba krásny a dojímavý odkaz. „Moja najdrahšia Olivia, urobila si nám všetkým oveľa lepší život. Tvoj vplyv bol neuveriteľný. Veľmi ťa milujem. Uvidíme sa na ceste a budeme opäť všetci spolu. Tvoj od prvej chvíle, čo som ťa videl a navždy! Tvoj Danny, tvoj John!,“ napísal Travolta na svojom Instagrame pod fotku Olivie z mladosti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Travolta (@johntravolta)