Ako bude prebiehať nová vedomostná súťaž na JOJke? Zoznámte sa s pravidlami Riskuj!

Vedomostná šou, na ktorú všetci čakali štartuje dnes podvečer na JOJke a my vám predtým vysvetlíme pravidlá hry!

Nevyhnutnou súčasťou účasti v Riskuj! je minimálny vek súťažiaceho 18 rokov. V každej časti uvidíte dokopy troch súťažiacich. Súťažiaci, ktorý prejde výberom sa zúčastni troch súťažných kôl. V prvom s názvom Riskuj mu moderátor predstaví šesť súťažných kategórií. Súťažiaci si vyberie z každej kategórie päť súťažných otázok v rôznych cenových kategóriách. Ak sa otázky z jednotlivých kategórií nevyčerpajú, súťaž pokračuje druhým kolom. V prvom kole je v niektorej časti ukrytá jedna "prémia" - otázka pri ktorej môže súťažiaci získať za správnu odpoveď množstvo peňazí, a to podľa vlastného vkladu. O tento vklad však môže tiež prísť! 

Ak si trúfate na výhru aj vy, neváhajte sa prihlásiť na tomto odkaze!

Zdroj: TV JOJ

V druhom kole moderátor predstaví opäť šesť súťažných kategórií. Postup výberu je rovnaký, tentokrát si však hráči vyberajú otázky vo viac než dvojnásobnej hodnote oproti prvému kolu. Súťaž pokračuje finálovým kolom, ak sa
otázky z jednotlivých kategórií nevyčerpajú. V druhom kole je až v dvoch častiach ukrytá "prémia". Do finálového kola postupujú iba hráči s finančným skóre 1 euro a viac. Ak sú všetci hráči po druhom kole s finančným skóre nula a menej, finále sa neuskutoční. Vo finálovom kole predstaví moderátor tematickú kategóriu z ktorej bude finálová otázka pre všetkých súťažiacich. Súťažiaci majú 10 sekúnd na napísanie svojich finančných vkladov na finálovú otázku a 20 sekúnd na jej odpoveď! 

Sledujte Riskuj! každý pracovný deň o 17:15 na JOJke!