Ján Gallovič má na Vianoce jasný názor: Z TOHTO by sme si mali všetci brať príklad!

Ján Gallovič je slovenský herec, ale aj moderátor, ktorý sa chopil úlohy moderovať krst novej knižky o Ferkovi Kovárovi a prezradil nám aj to, aké sú jeho Vianoce!

Napriek tomu, že herec je pracovne vyťažený, obzvlášť v tomto období, nájde si čas aj na vianočné prípravy. "Advent ide tak postupne, pozvoľna, na konci kalendárneho roka je strašne veľa práca, poznáte to, všetci dobiehajú, potrebujú preinvestovať posledné prostriedky. Snažíme sa tak priebežne, aby sme neboli štvanci, aby mali tie Vianoce pokojnú atmosféru," prezradil v rozhovore pre joj.sk niečo o Vianociach v jeho rodine. A mali by sme si rozhodne z neho brať príklad. Napokon, stres môže poriadne uškodiť nášmu zdraviu! 

Keďže je herec divadelníkom, spýtali sme sa ho, či by radšej blízkych obdaroval knižkou alebo vstupenkou do divadla. "Kniha je zvláštny fenomén. Preferujem pred vstupenkou do divadla dobrú knihu od milovaného autora," povedal nám. Herec je však veľmi rád, keď ľudia zavítajú do divadla na nové prestavenie. Niet však na to vrátiť k dobrej knižke. Viac nájdete v rozhovore vyššie!