Ako sa zmenili hlavní hrdinovia z filmu Sám doma? Viacerých by ste už dnes nespoznali!

Film Sám doma vznikol pred 32 rokmi a keď ho americký režisér Chris Columbus začal točiť, ani netušil, akú kultovú snímku stvorí. Príbeh o odvážnom chlapčekovi Kevinovi je skrátka neodmysliteľnou súčasťou Vianoc vo viacerých rodinách po celom svete. Ako po toľkých rokoch od nakrúcania vyzerajú predstavitelia hlavných postáv?

Kultový film Sám doma rozpráva príbeh o nebojácnom Kevinovi, ktorý ochránil svoj dom pred nenásytnými banditmi, keď počas Vianoc ostal vo veľkom dome úplne sám. Na banditov Marva a Harryho pripravil sériu ľstí, vďaka ktorým boli totálne bezmocní. Film sa udržal na prvej priečke návštevnosti kín celých dvanásť mesiacov. Medzi desiatimi najnavštevovanejšími zostal ešte rok potom. Za to si vyslúžil miesto v Guinessovej knihe rekordov ako najlepšia akčná komédia. Práve popularita snímky donútila tvorcov nakrútiť pokračovanie Sám doma: Stratený v New Yorku, ktoré bolo rovnako úspešné.

Film, ktorý má už neuveriteľných 32 rokov sme si obľúbili nielen vďaka krásnej zápletke, ale aj vďaka skvelým hlavným postavám. Aj tie negatívne totiž majú svoje špecifické čaro. Je za tým skvelé obsadenie a fakt, že herci sa svojich postáv zhostili naozaj fantasticky. Ako vyzerajú po toľkých rokoch nakrúcania? Pozrite si fotky v galérii!

Sledujte kultový film Sám doma už v piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Sám doma