Krásna aj bez plastík: Kate Winslet prezradila, ako sa jej darí vyzerať tak mladistvo!

Na jej tvári by ste len veľmi ťažko hľadali stopy po plastických operáciách. Ani make-upu príliš neholduje. Ako to britská herečka robí, že vyzerá stále tak mladistvo?

Kate Winslet tento rok oslávila štyridsaťsedem rokov, no jej výzor jej závidia aj tridsiatničky. Herečka, ktorú preslávila rola vo filme Titanic, je zástankyňou prirodzenej krásy. Z jej kozmetických rutín by sa mala učiť nejedna žena. Minimálne preto, že chce pred päťdesiatkou vyzerať tak zdravo ako Kate! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Blondínka nepoužíva nadmerné množstvo kozmetiky, ale vždy staví na overenú klasiku, v jej kúpeľni nájdete len niekoľko prípravkov, ktoré používa už roky. Samozrejmosťou pre ňu je sa večer dôkladne odlíčiť a na noc si dokonca necháva otvorené okno, aby jej do izby prúdil čerstvý vzduch. Ráno si pleť po sprche umyje studenou vodou, čo pleť dokonale prekrví a napne. O svoj make-up sa stará zväčša úplne sama. "Rada veci okolo seba udržujem čo najviac normálne, takže mi nevadí nalíčiť sa sama. Vystačím si s ľahkým make-upom, natočím si riasy pomocou klieští a použijem balzam na pery. Občas mám v taške riasenku," uviedla v rozhovore pre britský Vogue.

Základom nie je len starať sa o pleť zvonka, ale Kate dobre vie, že jej treba dodávať výživu dostatočným pitným režimom a zdravou stravou v podobe zeleniny. Alkohol pred dôležitou akciou úplne odmieta piť. Voľný čas trávi v prírode, cvičí jogu či ľahké fitness cvičenie. Britka nevynecháva úprimný úsmev, pretože dobre vie, že šťastie sa na tvári vždy odzrkadlí! 

Tagy: Kate Winslet