Slovenská verzia úspešného svetového seriálu je tu: Kriminálku Einstein si zamilujete!

Milovníci kriminálok, ale i humoru by mali zbystriť pozornosť. Už onedlho sa totiž na obrazovky televízie JOJ dostane nová komediálna kriminálka Einstein, ktorú milujú diváci na celom svete!

Televízia JOJ pokračuje v tohtosezónnom uvádzaní nedeľných televíznych minisérií, ktoré odštartovala Iveta ako pravidelne najsledovanejší program na Slovensku. Na aktuálny seriálový hit, ktorý otvoril celospoločenskú diskusiu na dôležité témy a prepísal historické rekordy sledovanosti, už tento mesiac nadviaže potomok slávneho génia v slovenskej adaptácii svetového seriálového hitu. Juraj Loj sa čoskoro predstaví v úlohe Filipa Koeniga, údajného pra-pravnuka Alberta Einsteina, ktorý sa ako najmladší profesor na univerzite môže pochváliť IQ 210. Jeho genialita ho však dostáva do problémov a jedného dňa mu hrozí väzenie. Iba výmenou za pomoc pri vyšetrovaní prípadov môže ostať na slobode. V novinke účinkujú tiež Ivana Kubáčková, Richard Stanke, Dominika Richterová, Ady Hajdu, Peter Kadlečík, Lukáš Latinák, Monika Šagátová, Marián Miezga, Marko Igonda či Tobias Král.

​S akčnou komediálnou kriminálkou Einstein v réžii Martina Kazimíra prichádza na Slovensko svetovo úspešný seriál, predaný na viac ako sto televíznych trhov. V originálnom komediálnom spracovaní prináša uzavreté a aktuálne prípady dnešnej doby, no najmä nevšedné a často komické postupy svojského génia, ktorým sa nevyhýba ani na univerzite. Seriál má ambíciu osloviť širokú divácku skupinu tým, že nejde o klasicky vystavanú kriminálku, pretože v sebe výrazne spája napätie a komédiu. A to najmä cez hlavnú postavu, ktorú si divák zamiluje.

Einstein Zdroj: TV JOJ


Sledujte seriál Einstein už od 26. februára na JOJke!

Tagy: Einstein