Opľutý príbor, rozbitá váza, nevhodné správanie: Večer u Nikoly bude synonymom katastrofy!

Záver týždňa sa bude niesť v znamení poriadnej drámy. Nikola toho bude mať po celom týždni dosť!

Počas predošlých dní ste si mohli všimnúť, že je Nikola bezprostredná a na rovinu povie všetko, čo si myslí. Môže za to určite aj jej balkánska krv. "Som Balkánka. Všetko, čo robím, robím naplno," povie v Bez servítky, že pochádzajú jej korene až z Bulharska. Práve tomu pripisuje aj svoje temperamentné správanie a často sa na pôvod vyhovára.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Hneď na úvod privíta hostí pečivom s paštétou. Veď ako obyvatelia ostatných miest nazývajú Bratislavčanov? Predsa "paštikári". V kuchyni sa aj kvôli dcére zvŕta veľmi často, takže môžu hostia čakať gastronomický zážitok. Pri príprave dezertu však príde sklamanie. Zvolí totiž lávový koláč z polotovaru, ale s jasným vysvetlením. "Ja nepečiem a pre mňa je toto najlepší dezert, ktorý sa inak podáva aj v bratislavských reštauráciách," prezradí Nikola. Podľa hostí dnes "okašle" systém! 

Zdroj: TV JOJ

Počas predstavovania seba, svojho bytu a menu, bude hýriť Nikola sebavedomím, po tom, čo si hostia sadnú k jej slávnostnému stolu, istota ju opustí. Ešte pred servírovaním prvého chodu si jedna z prísediacich všimne šmuhu na príbory. Nožík očistí Nikola po svojom - napľuje naň a bude sa tváriť, že žiadna špina tam nebola. Následne sa jej podarí rozbiť vázu s vodou a tá sa vyleje po celej miestnosti. Situáciu bude musieť zachraňovať Zlatka. "Ak je toto Balkán, tak ten ja už nikdy nechcem vidieť," neodpustí si pondelková kuchárka s iróniou!

Sledujte Bez servítky dnes o 17.50 na JOJke!