Titulnú pieseň k filmu Villa Lucia nepustíte z hlavy: Stojí za ňou táto známa kapela!

Slovenská filmová novinka, Villa Lucia, vzbudila u ľudí veľký záujem. Aktuálne ju môžete vidieť v kinách a jej titulnú pieseň nepustíte z hlavy. Kto stojí za jej vznikom?

Villa Lucia je originálnou kombináciou dvoch azda divácky najpopulárnejších žánrov: romantického filmu a komediálnej kriminálky. Tá sľubuje divákom naozaj veľa. Vtipné dialógy, charizmatické herecké obsadenie, prepracované kaskadérske scény či najmodernejšie digitálne technológie, aké v slovenskej kinematografii nemajú obdobu. Film režíroval Michal Kollár, pod ktorého taktovkou vznikol napríklad aj úspešný seriál Ultimátum.

Titulnú skladbu Na ceste, má na svedomí skupina Para. Tá spolupracuje s režisérom filmu už dlhé roky. Okrem toho, že Michal natočil Pare jej úplne prvý videoklip, chodil s Matúšom Vallom aj na rovnakú strednú školu. Sú tak dlhoročnými priateľmi.

„Villa Lucia je prienik žánrového filmu – zlodejskej komédie a generačnej výpovede. A to je práve to, čo ma ťahalo späť k Pare. Niektoré postavy vo filme sú voľne inšpirované mojimi spolužiakmi, kamarátmi a ich/našimi láskami. A k tejto forme spomienky na (bratislavskú) mladosť a prvé city neodmysliteľne patrí skupina Para,“ prezradil k tejto spolupráci režisér filmu Michal Kollár.

Vo filme uvidíte herecké hviezdy, ako Hana Vagnerová, Michal Kubovčík, Juraj Hrčka, Zdeněk Godla, Vlado Černý, Tomáš Mischura či Marta Maťová a mnohých ďalších skvelých hercov. Ako avizovali tvorcovia, táto komédia odhalí, čo všetko sú dvaja muži schopní spraviť pre jednu ženu. Nuž, je sa skutočne na čo tešiť.

Nenechajte si ujsť novú komédiu Villa Lucia už teraz v kinách!