Daniela Peštová na zábere s TOP modelkami pred rokmi: Wau, veď ony odvtedy vôbec nezmenili!

Top modelka Daniela Peštová zverejnila jeden záber a spustila sa lavína pozitívnych komentárov. Pozrite, čím tak veľmi ohúrila a potešila svojich fanúšikov.

Modelka Daniela Peštová patrí rozhodne ku klenotom českého a slovenského modelingového sveta. Právom sme na jej úspechy vo svete hrdí. Ako jednej z najznámejších českých modeliek vôbec, sa jej v roku 1997 dostalo obrovskej pocty. Ako prvá česká modelka totiž predvádzala na azda najznámejšej prehliadke spodnej bielizne Victoria Secret. Svojou krásou a charizmou očarila celý svet a Českú republiku reprezentovala naozaj so cťou. Doteraz k nej vzhliadajú mnohé ženy a pre mnohých je obrovskou inšpiráciou.

Práve záber s „anjelikmi”, ako sa modelky tejto značky zvykli označovať, zverejnila Daniela Peštová pri príležitosti Dňa žien. Z fotky je jasné, že sa tieto známe tváre rokmi takmer vôbec nezmenili a že zrejú do neuveriteľnej krásy. Modelka Daniela Peštová rozhodne nie je výnimkou. Svedčia o tom aj komentáre plné chvály, ktoré sa pod fotkou nachádzali. Veď, uznajte sami!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)