Speváčka Katka Knechtová to povedala na rovinu: TAKTO to má teraz s mužmi!

Je krásna, úspešná, talentovaná, no šťastie v láske jej zatiaľ nepraje. Speváčka Katka Knechtová nemá problém otvorene hovoriť o tom, že má na chlapov skrátka smolu. Čo za tým podľa nej je?

„Ja na tomto fronte stále nemám úplne šťastie, takže sa na to úplne nesústredím a už to beriem tak nejak športovo,” vysvetlila, ako to má speváčka aktuálne s mužmi. Katka Knechtová už raz bola dokonca aj zasnúbená, no osud to zariadil inak. Vo svojom živote však milovaných chlapcov má. Sú to jej dvaja synovci, ktorých miluje nadovšetko a s ktorými rada trávi svoj čas. S jedným z nich má dokonca veľké plány. „Beriem ho na výlet, na dovolenku do Dubaja, tak sa teším, lebo to bude pre mňa niečo celkom iné,” prezradila speváčka svoje plány.

Katka otvorene hovorí aj o tom, žeby si vedela predstaviť mať aj vlastné deti. Verí tak, že sa jej v tomto pošťastí. Smolu v mužoch však speváčka berie skutočne s humorom. Chlapi sa jej údajne boja. „Veľa ľudí mi hovorí, že sa ma muži boja. Ale ja to neviem posúdiť. Vlastne sa nie je čoho báť. Ja som vo vnútri veľmi citlivý a uzavretý človek,” dodala Katka Knechtová v rozhovore pre Top Star.