Nečakaný krok Harryho a Meghan: Chystajú veľký návrat do Británie?

Urobili všetko možné preto, aby z Británie utiekli. Obrátila sa karta a premýšľajú nad návratom? V zahraničí sa totiž šušká o tom, že Harry a Meghan možno budú stáť o návrat. Alebo?

Bol to celkom šok, keď sa na začiatku roku 2020 Harry s Meghan rozhodli, že opustia Spojené kráľovstvo a odstúpia zo svojich aktívnych rolí v kráľovskej rodine. Najprv hľadali šťastie v Kanade a potom sa usídlili v kalifornskom Montecite, kde majú medzi susedmi veľa celebrít. Meghan by mohla dodať, že má v Amerike rodinu, lenže v kontakte je údajne už len s mamou Doriou Raglandovou.

Zdroj: SITA

Aj keď sa Harry niekoľkokrát vyjadril na svoju rodinu negatívnym spôsobom, korene sú korene a predsa len tam nejaké puto ešte ostalo. Aktuálne tak britské médiá na čele s denníkom Mirror špekulujú o tom, či sa náhodou tento pár nechce vrátiť do Británie.

Zdroj: TASR

Bývalý sluha kráľa Karola III., Grand Harrold totiž tvrdí, že sa dvojica môže chcieť vrátiť, a to i navzdory stále trvajúcemu sporu so zbytkom rodiny. Podľa nich sa princ môže v budúcnosti rozhodnúť pre kúpu nehnuteľnosti v Spojenom kráľovstve, pokiaľ by si prial svoju rodnú krajinu viac navštevovať. „Nikdy nehovor nikdy, vždy je možné sa jedného dňa rozhodne vrátiť domov. Pokiaľ by sem chcel chodiť častejšie a Meghan napríklad nie, je možné, že si tu kúpi nehnuteľnosť,” uviedol pre New York Post Grant Harrold.