Nový podcast JOJ 24 je tu! LeKár a IMunita prinesie množstvo dôležitých tém!

Programovú štruktúru spravodajskej televízie JOJ 24 posilnil nový, informáciami nabitý podcast s názvom LeKár a IMunita. Otvára dôležité témy z oblasti zdravia, ktoré ste možno chceli vedieť, no nemali ste šancu sa na nich spýtať odborníka. Aj o tomto je nový podcast, ktorý moderujú Iveta Malachovská a gastroenterológ Ladislav Kužela.

LeKár a IMunita prinesie raz do týždňa divákom televízie JOJ 24 všetky dôležité témy z oblasti zdravia. Nájsť ho môžete aj na platformách Spotify a Apple. 24 Podcast sa venuje aktuálnym udalostiam v spoločnosti aj vo svete, ale aj rôznym lifestylovým témam. LeKár a IMunita v podaní moderátorky Ivety Malachovskej a gastroenterológa Ladislava Kuželu otvorí mnohé zaujímavé témy o zdraví a zdravom životnom štýle.

Moderátorka Iveta Malachovská má jasno v tom, prečo je pre ňu tento podcast už teraz srdcovkou. S pánom docentom Ladislavom Kuželom sa stretávam dlhé roky pred televíznymi kamerami a poznáme sa takmer tridsať rokov. Mimoriadne si pána docenta vážim, sledovala som, ako „podcastuje“, tak som uvažovala nad tým, ako ďalej rozvíjať tieto témy. Zavolali sme si, dali sme si spolu večeru a tam vznikol podcast LeKár a IMunita. Veľmi sa tešíme, že je tento podcast na svete a veríme, že ľuďom pomôže, že otvorí témy, ktoré ich upozornia na to, čo si na sebe musia všímať, aby boli zdraví. A čo je lepšie, ako to počuť od niekoho kompetentného a kto to všetko dokáže zrozumiteľne a jasne povedať. Okrem toho pozývame do štúdia hostí, ktorí majú k danej téme čo povedať a tiež, čo ich s danou témou, o ktorej sa pánom docentom rozprávame, spája, priblížila divákom tento podcast moderátorka.

Iveta Malachovská, Ladislav Kužela Zdroj: TV JOJ

Gastroenterológ Ladislav Kužela nám taktiež prezradil svoj pohľad na to, ako sa tento podcast zrodil a čo tomu predchádzalo. „S Ivetou sa poznáme dlho a v poslednej dobe sme sa začali stretávať aj pred kamerami. Za ten čas, čo si ma Iveta ako hosťa pozývala, sme dostali od divákov a nesmierne pozitívnu spätnú väzbu, čím sme sa akosi prirodzene dostali ku spoločnému podcastu, ktorý vám teraz ponúkame. Zrodil sa podcast LeKár a IMunita a pevne veríme, že je postavený na pevných základoch, na ktorých vieme budovať a povedať tak ľuďom, že existujú cesty, ako si svoje zdravie pomerne jednoduchými trikmi posilniť, podporiť a vylepšiť, dodal gastroenterológ docent Ladislav Kužela.

Okrem nového podcastu ponúka spravodajská televízia JOJ 24 aj 24 podcast, ktorého súčasťou je Sme v kaviarni s komentátormi SME Petrom Tkačenkom a televízie JOJ Arpádom Soltészom, JOJ Zdravie s Marcelou Fuknovou, JOJ History s Veroninkou Homolovou Tóthovou, Na hrane TV JOJ, OK podcast s Ondrejom Kandráčom, ale aj ďalšie podcasty s redaktormi a moderátormi televízie – Alenou Stračiakovou, Júliou Zelenkovou, Máriou Dulaiovou, Nicol Richterovou, Jánom Mečiarom, Radom Ležovičom, Rasťom Striškom a ďalšími.