Dobrý festival odštartoval vo veľkom: Tento ročník prináša novinky, aké tu ešte neboli!

Brány areálu prírodného kúpaliska Delňa sa tento rok opäť otvorili, aby privítali návštevníkov Dobrého festivalu. Trinásty ročník prináša veľké novinky v spolupráci s TV JOJ!

Zverejnený program Dobrého festivalu jasne naznačil, že sa môžu tento rok návštevníci tešiť okrem bohatej hudobnej nádielky aj na známe relácie TV JOJ naživo. Tešiť sa môžu na DUB FX, DJ FRESH, THERION, THE ANIMALS, DRUGA RIKA a samozrejme aj domáci IMT SMILE! Tento ročník je výnimočný aj JOJ arénou, a teda pódiom nachádzajúcim sa najbližšie k hlavnému vstupu festivalového areálu. V piatok, 9.6., mali návštevníci možnosť zabaviť sa pri glosátorskej šou Sedem, s Elenou Vacvalovou, Oľgou Feldekovou, Tomášom Hudákom, Mariánom Leškom a Samom Trnkom. Po skončení nasledovala autogramiáda protagonistov.

Elena Vacvalová, Oľga Feldeková, Milan Kňažko, Tomáš Hudák a Samo Trnka v relácii Sedem Zdroj: TV JOJ

V sobotu,10.6, môžu priamo na festivale návštevníci zažiť naživo vedomostno-zábavnú súťaž Riskuj! Taktiež si môžu na vlastnej koži a na pódiu vyskúšať, ako by sa im darilo v televíznej verzii show. Víťazov čakajú ceny priamo od JOJky. Okrem toho televízia JOJ uskutoční na Dobrom festivale aj kasting pre budúce diely televíznej relácie, takže z festivalu môžu nadšenci vedomostného kvízu odísť ako budúci súťažiaci a možno aj víťazi televíznej šou.

Zdroj: TV JOJ