Kravaťáci

Kravaťáci prichádzajú na JOJku: Títo fešáci vás presvedčia, že právo nie je nuda!

Seriál z právnického prostredia plný komických situácii si vás získa.

Televízia JOJ prináša svojim divákom výborný nový seriál Kravaťáci.  Na svoje si prídu fanúšikovia odľahčených seriálov z právnického prostredia, ktoré prinášajú množstvo komických situácii. V hlavných úlohách sa predstavia fešáci Patrick J. AdamsGabriel Macht, ktorí sa svojich postáv zhostili na jednotku. V Spojených štátoch amerických sa začal seriál vysielať v roku 2011, kde mal špeciálnu marketingovú podporu. Tvorcovia zorganizovali turné po siedmich vysokých školách za účasti hercov. Seriál je mimoriadne obľúbený najmä medzi mladými ľuďmi, a preto sa nakrútila už jeho tretia séria.

Mike Ross, ktorého si zahral Patrick J. Adams, je geniálny stroskotanec a vyvrheľ. Aj napriek svojmu vysokému intelektu nedoštudoval vysokú školu. Keď predával výsledky matematického testu dekanovej dcére, prichytili ho a následne prišiel o možnosť doštudovať. Svoj život trávi „hulením“ trávy a zarábaním nečistých peňazí, kde sa len dá. Kvôli nepodarenému predaju drog sa dostane na hranu a musí utekať pred políciou.

Náhodou sa pripletie k výberovému konaniu na post spolupracovníka najlepšieho právnika na Manhattane Harveyho Spectora. Harvey si spomedzi uchádzačov vyberie Mika aj napriek tomu, že nový kolega musí byť absolventom práva na Harvarde. Môže sa z neho stať profesionálny právnik? Dozviete sa v premiére dnes o 22:30 na JOJke.