Tajomstvo vyplávalo na povrch: Vďaka, ktorej celebrite je Libor Bouček v Zlatej maske?!

Už tento piatok odštartuje na JOJke nová šou Zlatá maska, v ktorej nebude chýbať ani Libor Bouček. Ako detektív bude hádať, ktorá celebrita sa skrýva v prepracovanom kostýme.

Šou, aká tu ešte nikdy nebola. Na obrazovky našej televízie mieri Zlatá maska. Známe tváre zahalené od hlavy po päty v prepracovaných kostýmoch budú spievať najväčšie svetové hity a úlohou detektívov je uhádnuť, kto sa ukrýva pod maskou. Tešiť sa môžete na Michala Hudáka, Jiřinu Bohdalovú, Jakuba Prachařa a Libora Boučka, ktorí sa pokúsia odhaliť identitu spievajúcich celebrít. 

​,,Zlatú masku poznám zo svetových trhov. Je to veľmi úspešná šou. Diváci nemusia hlasovať, len sa nechajú unášať zábavou," prezradil Bouček. Charizmatický moderátor dlho nad ponukou detektíva nerozmýšľal, pretože ho oslovil veľmi dobrý kamarát. ,,Prachař mi povedal, že by bolo fajn prijať túto ponuku. Kreslo bolo voľné, tak som to urobil veľmi rád, aj keď je ťažké dostať sa ku slovu popri Hudákovi, Prachařovi a Jiřinke," vysvetľuje Libor. Nenechajte si ujsť túto skvelú šou a spríjemnite si piatkový večer s našou televíziou. 

Sledujte šou Zlatá maska v piatok o 20:35 hod. na JOJke!