Celeste Buckingham radikálne zmenila účes: Krátkymi vlasmi všetkým vyrazila dych!

Obľúbená speváčka si získala množstvo priaznivcov nielen vďaka skvelej hudbe, ktorú robí, ale aj tým, aká je. Vždy je sama sebou, na nič sa nehrá a ešte k tomu aj vynikajúco vyzerá bez ohľadu na to, čo má na sebe, či aký imidž nosí. Opätovne to dokázala aj teraz, keď radikálne zmenila účes a ostrihala sa nakrátko.

Obľúbená speváčka Celeste Buckingham si získala srdcia fanúšikov hneď z niekoľkých dôvodov. Má skvelú hudbu, ktorá je doslova balzamom na dušu. Na nič sa nehrá, je vždy prirodzená, milá a srdečná. Okrem toho prostredníctvom sociálnych sietí šíri osvetu o sebaláske a sebaúcte, ktorá, žiaľ, mnohým ľuďom chýba. Aj vďaka tomu si získala množstvo priaznivcov. Popri tom všetkom vyzerá vždy výborne. Fanúšikovia sympatickej tmavovlásky sú nadšení z každej fotky, ktorú im na sociálnych sieťach ukáže a inak to nebolo ani teraz.

Celeste sa totiž po čase opäť rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu a v rukách kaderníka sa zmenila na očarujúcu krátkovlásku. Novým účesom sa pochválila na sociálnej sieti a okamžite si získala tisícky lajkov a desiatky pozitívnych komentárov.Ako Madonna za mlada,“ znel jeden z komplimentov. „Opäť krásna… ty vyžaruješ niečo tak pozitívne, že sa to ani nedá opísať. Je jedno, aký účes, aké šaty, aká príležitost. Proste stále TOP,“ písalo sa v ďalšom komentári, ktorý to celé perfektne vystihol. Celeste to naozaj veľmi pristane, čo poviete?

FOTO Celeste Buckingham s krátkymi vlasmi nájdete v galérii:

O čom bude Zlatá maska? 

Zlatá maska je jedinečná spevácka súťaž, v ktorej účinkujúci spievajú zahalení v prepracovaných maskách a výpravných kostýmoch, aby tak zakryli najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – ich vlastnú identitu. Každý súťažiaci je celebritou, osobnosťou z televíznej obrazovky alebo zo športového či spoločenského života. Pod maskou môže byť športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom ste ani len netušili, že vie výborne spievať. Každé vystúpenie je doprevádzané skvelou tanečnou skupinou na svetové hity v novom prevedení. Kto sa skrýva v kostýme, hádajú slovenské a české hviezdy, ktoré v šou označujeme detektívi. Identita spievajúcich celebrít zostáva utajená pred ostatnými súťažiacimi, hviezdnymi detektívmi a divákmi v štúdiu aj pri obrazovkách po celý čas šou, až kým nezložia masky pri ich odhalení.

Celeste Buckingham sa objaví v Zlatej maske, na ktorú sa môžete tešiť už túto jeseň na JOJke!