Predstavujeme vám tretiu masku: Zoznámte sa, Jednorožec!

Na obrazovky našej televízie prichádza nová šou Zlatá maska. Tešiť sa môžete na skvelé spevácke vystúpenia celebrít ukrytých v netradičných kostýmoch. Zoznámte sa s Jednorožcom.

​Zlatá maska je jedinečná spevácka súťaž, v ktorej účinkujúci spievajú zahalení v prepracovaných maskách a výpravných kostýmoch, aby tak zakryli najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – ich vlastnú identitu. Každý súťažiaci je celebritou, osobnosťou z televíznej obrazovky alebo zo športového či spoločenského života. Pod maskou môže byť športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom ste ani len netušili, že vie výborne spievať. Každé vystúpenie je doprevádzané skvelou tanečnou skupinou na svetové hity v novom prevedení. Kto sa skrýva v kostýme, hádajú slovenské a české hviezdy, ktoré v šou označujeme detektívi. Identita spievajúcich celebrít zostáva utajená pred ostatnými súťažiacimi, hviezdnymi detektívmi a divákmi v štúdiu aj pri obrazovkách po celý čas šou, až kým nezložia masky pri ich odhalení.

Už treťou maskou, ktorú predstavíme, je Jednorožec. Táto maska o sebe hovorí, že je božie stvorenie, ktoré miluje tajomno a svet mágie. Spievať tento čarovný jednorožec začal ešte skôr ako začal hovoriť. Hoci toto magické stvorenie môže vidieť málokto, pretože sa Jednorožec ľudí bojí a stráni, pre tento prípad sa rozhodol vystúpiť z vlastného tieňa a verte, diváci sa môžu tešiť na výkon, ktorý sa zapíše do histórie speváckych šou. Jeho šaty sú inšpirované obdobím baroku, ale na rozdiel od konzervatívnej doby, on v živote obhajuje otvorenosť a dobro.

Zdroj: TV JOJ

Aj Jednorožca budete môcť vidieť už túto jeseň, na začiatku septembra na JOJke v relácii Zlatá maska!