Rozkošná maska sa chce predstaviť: Zoznámte sa s Bubákom!

Na obrazovky našej televízie prichádza nová šou Zlatá maska. Tešiť sa môžete na skvelé spevácke vystúpenia celebrít ukrytých v netradičných kostýmoch. Zoznámte sa s roztomilým Bubákom.

Televízia JOJ na jeseň vytiahne z talóna skutočný klenot. Je ním nový svetový fenomén Zlatá maska, ktorý je na Slovensku úplnou novinkou. Diváci sa môžu tešiť na famózne vystúpenia zahalených celebrít, ktoré pod celotelovými maskami skrývajú najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – svoju vlastnú identitu. Môže to byť športovec, hudobník, komik, herec... A je len na úlohe divákov tipovať, kto to môže byť. Dopomáhať v tipovaní majú aj detektívi, ktorí sa budú snažiť prísť na to, kto sa skrýva pod konkrétnou maskou. Identita spievajúcich celebrít však zostáva prísne utajená až kým nezložia masku pri ich odhalení. 

Bubák je milé, mäkkučké a chlpaté stvorenie. Už na pohľad vidíte, že sa ho skutočne nemusíte báť. Od začiatku šou si ho určite zamilujete. Bubák verí na zázraky a vie, že sny sa plnia. Je to jeho životné krédo, ktorého sa drží. Bubák je taký plyšový ňuňáčik, ktorý neublíži ani muche. Verte, aký je veľký, také má aj veľké srdiečko. 

Zlatá maska-bubák Zdroj: JOJ

Aj Bubáka budete môcť vidieť už túto jeseň, na začiatku septembra na JOJke v relácii Zlatá maska!

Tagy: Zlatá maska