Na JOJku mieri šou, akú ste ešte nezažili! Kedy sa môžete na Zlatú masku tešiť?

Na obrazovky televízie JOJ mieri šou, aká tu ešte nebola. Zlatá maska bude o celebritách, ktoré zahalené v kostýmoch, budú spievať známe svetové hity a detektívi budú musieť uhádnuť ich identitu. Kedy sa na túto veľkolepú šou môžete tešiť?

Zlatá maska je jedinečná spevácka súťaž, aká tu ešte nebola. Na pódiu sa predstavia celebrity, ktoré ale prídu zahalené od hlavy po päty v unikátnych maskách a zaspievajú známy hit. Každé vystúpenie bude okorenené skvelou tanečnou skupinou. Po ňom sa k slovu dostanú takzvaní detektívi, ktorých úlohou bude uhádnuť, kto sa skrýva v kostýme. Identita spievajúcich celebrít zostáva utajená pred ostatnými súťažiacimi, hviezdnymi detektívmi a divákmi v štúdiu aj pri obrazovkách až kým nezložia svoje masky.

​Na skvelé vystúpenia 12 súťažiacich sa môžete tešiť už v nedeľu 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke. V prvej epizóde zaspieva 6 masiek a v druhej zvyšných 6 celebrít. Detektívi spolu s divákmi v štúdiu budú môcť hlasovať za podľa nich najlepšie vystúpenie a masku daného večera. Kostým, ktorý sa ocitne na konci tohto hlasovacieho rebríčka, vypadáva a musí sa odhaliť.

Šou Zlatá maska štartuje už 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska