V šou Zlatá maska sa objaví aj ružový Králik: Zoznámte sa!

Na obrazovky našej televízie prichádza nová šou Zlatá maska. Tešiť sa môžete na skvelé spevácke vystúpenia celebrít ukrytých v netradičných kostýmoch. Zoznámte sa s Králikom.

Televízia JOJ na jeseň vytiahne z talóna skutočný klenot. Je ním nový svetový fenomén Zlatá maska, ktorý je na Slovensku úplnou novinkou. Diváci sa môžu tešiť na famózne vystúpenia zahalených celebrít, ktoré pod celotelovými maskami skrývajú najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – svoju vlastnú identitu. Môže to byť športovec, hudobník, komik, herec... A je len na úlohe divákov tipovať, kto to môže byť. Dopomáhať v tipovaní majú aj detektívi, ktorí sa budú snažiť prísť na to, kto sa skrýva pod konkrétnou maskou. Identita spievajúcich celebrít však zostáva prísne utajená až kým nezložia masku pri ich odhalení. 

Králik si rád hopká, a ako sám hovorí, stáť na jednom mieste, to nie je veru pre neho. Miluje tanec a zábavu. Králik nie je žiadny plachý ušiak, keby to tak bolo, veru nebol by v tejto šou, takže pozor na neho! Jeho ružové králičie uši započujú rôzny hudobný štýl. Nečudujte sa, veď merajú pol metra.

Zlatá maska-zajac Zdroj: JOJ

Aj Králika budete môcť vidieť už 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke v relácii Zlatá maska!