Studená, sladká a neodolateľne sexi: Tak sa predstavuje Zmrzlina!

Na obrazovky našej televízie prichádza nová šou Zlatá maska. Tešiť sa môžete na skvelé spevácke vystúpenia celebrít ukrytých v netradičných kostýmoch. Zoznámte sa so Zmrzlinou.

Televízia JOJ na jeseň vytiahne z talóna skutočný klenot. Je ním nový svetový fenomén Zlatá maska, ktorý je na Slovensku úplnou novinkou. Diváci sa môžu tešiť na famózne vystúpenia zahalených celebrít, ktoré pod celotelovými maskami skrývajú najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – svoju vlastnú identitu. Môže to byť športovec, hudobník, komik, herec... A je len na úlohe divákov tipovať, kto to môže byť. Dopomáhať v tipovaní majú aj detektívi, ktorí sa budú snažiť prísť na to, kto sa skrýva pod konkrétnou maskou. Identita spievajúcich celebrít však zostáva prísne utajená až kým nezložia masku pri ich odhalení. 

Zmrzlina je studená, sladká a neodolateľne sexi. Je večná optimistka, miluje život a vy si určite zamilujete ju. Zmrzlina miluje pestrú módu, stačí sa pozrieť na jej nádherné šaty a ružové doplnky. Z masiek je najvyššia účastníčka. Je to vďaka jej nákladu zmrzliny. Verte, v šou bude pre vás sladkou čerešničkou.

Zlatá maska-Zmrzlina Zdroj: JOJ

Aj Zmrzlinu budete môcť vidieť už 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke v relácii Zlatá maska!