Zoznámiť sa chcú aj posledné dve masky: Toto je Krokouš a Panda!

Na obrazovky našej televízie prichádza nová šou Zlatá maska. Tešiť sa môžete na skvelé spevácke vystúpenia celebrít ukrytých v netradičných kostýmoch. Zoznámte sa s Krokoušom a Pandou.

​​Televízia JOJ na jeseň vytiahne z talóna skutočný klenot. Je ním nový svetový fenomén Zlatá maska, ktorý je na Slovensku úplnou novinkou. Diváci sa môžu tešiť na famózne vystúpenia zahalených celebrít, ktoré pod celotelovými maskami skrývajú najlepšie chránené tajomstvo v televíznej histórii – svoju vlastnú identitu. Môže to byť športovec, hudobník, komik, herec... A je len na úlohe divákov tipovať, kto to môže byť. Dopomáhať v tipovaní majú aj detektívi, ktorí sa budú snažiť prísť na to, kto sa skrýva pod konkrétnou maskou. Identita spievajúcich celebrít však zostáva prísne utajená až kým nezložia masku pri ich odhalení. 

Krokouš napriek tomu ako vyzerá, je milý, kamarátsky a rád sa zabáva. Avšak nemali by ste sa s ním zahrávať, pretože vie vytasiť poriadne ostré zuby. Krokouš je bojovník telom aj dušou, neznáša neprávosť a keď môže, rád podá pomocnú ruku. A ako správny krokodíl, je stopercentný mäsožravec.

Zlatá maska-Krokouš Zdroj: JOJ

Panda je milé zvieratko, ktoré sa rado hrá. Miluje deti a tie milujú ju. Panda má rada víťazstvo a prišla vyhrať aj v tejto šou. Má svoj štýl, ktorý je jedinečný a v dave ju určite neprehliadnete. Hoci na planéte patrí k tým väčším zvieratkám, vie sa poriadne obracať v živote aj na pódium. Ísť cez čiaru je jej životné krédo.

Zlatá maska-panda Zdroj: JOJ

Aj Krokouša a Pandu budete môcť vidieť už 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke v relácii Zlatá maska!