Nečakané prekvapenie pre divákov: Aha, aký fórik sme urobili s Králikom zo Zlatej masky!

Ranné noviny prinášajú každý pracovný deň tie najdôležitejšie správy nielen z domova a zahraničia, ale aj zo sveta šoubiznisu a, samozrejme, nechýba ani predpoveď počasia. Práve tú v utorkovom vysielaní nemoderoval meteorológ či hydrológ, ale jedna z masiek z pripravovanej šou Zlatá maska!

Ranné noviny nás budia každé ráno na obrazovkách JOJky už viac než dva roky. Vďaka skvelej atmosfére a nálade, ktorá panuje medzi moderátormi, je dobrú energiu cítiť aj na televíznych obrazovkách. Spôsobuje to aj spontánnosť a hravosť, s ktorou je relácia pripravovaná a vysielaná. Moderátori sú viac sami sebou a ukazujú divákom veľkú časť svojho ja. Okrem toho, v Ranných novinách je pre túto uvoľnenosť priestor aj na menšie či väčšie fóriky.

To sa potvrdilo aj v utorkovom vysielaní, v ktorom sme si pre divákov pripravili milé prekvapenie. Moderovania počasia sa totiž v jednom bloku ujal Králik zo Zlatej masky. Samozrejme, aby sme neprezradili niečo skôr, než to bude možné, nerozprával svojím hlasom. Daboval ho hydrológ Michal Hazlinger. Tento moment bol naozaj veľmi vtipný a divákov určite príjemne prekvapil.

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň od 6:15 a Zlatú masku už od 6. septembra na JOJke!