Zlatá maska vás dostala: Pozitívne reakcie valcovali internet!

Včerajší večer patril jedinečnej šou Zlatá maska. Divákom a fanúšikom sa program nesmierne páčil, o čom svedčia aj pozitívne reakcie na sociálnych sieťach. Ďakujeme za vašu priazeň!

​Šou Zlatá maska si vás získala. Vystúpenia v maskách boli skvelé a fanúšikovia sa zapájali do hádania, kto sa pod tým daným kostýmom skrýva, aj na sociálnych sieťach. Pozitívne ohlasy na seba nenechali dlho čakať. "Skvelá šou svetového formátu, fakt sa to podarilo, vďaka! Sledujem Masku už od jej uvedenia v USA a česká verzia sa jej vyrovná. A rovno od začiatku taký kaliber ako Pohlreich, to je fakt super," napísal jeden z priaznivcov. "Je to veľký šok a bravo. Aj maska bola perfektná," napísala fanúšička na Krokouša. "Krásny kostým. Ako sa jej tie chápadlá vznášajú," rozplývala sa ďalšia na adresu Chobotničky. "Super relácia, pobavilo ma to. Super masky," napísal priaznivec.

Hoci sa diváci aktívne zapájali, uhádnuť Krokouša zjavne nebolo jednoduché. Ani fanúšikom na sociálnych sieťach sa nepodarilo odhaliť jeho identitu. Mnohí očakávali športovca, ale šéfkuchára ani jeden.

Zdroj: TV JOJ

Televízia JOJ sa stala v nedeľu 6. septembra trhovým lídrom. Dlho očakávaná premiéra šou Zlatá maska absolútne ovládla televízny trh. Šou sa stala nielen najsledovanejším nespravodajským programom nedele, ale aj najsledovanejším nespravodajským programom 36. týždňa. Šou Zlatá maska bola jednoznačnou jednotkou trhu so sledovanosťou 10,9 % a podielom 24,8 %. Pozrelo si ju spolu 508 tisíc divákov, no zasiahla až viac ako milión divákov. Šou vyhrala v takmer všetkých cieľových skupinách. Najsilnejšími cieľovými skupinami boli ženy vo veku 35 – 44 rokov (sledovanosť 12,9 %, podiel 27,3 %) a ženy vo veku 45 – 54 rokov (sledovanosť 13,8 %, podiel 25,0 %).​

Už túto nedeľu sa na pódiu predstaví zvyšných šesť masiek. Už teraz sa môžete tešiť na vystúpenie Zmrzliny, Pandy, Králika, Robota, Leva a Bubáka. Opäť nebudú chýbať ani vtipní a rozhľadení detektívi, ktorí sa budú snažiť odhaliť identitu masiek. Hádať, kto sa skrýva v kostýmoch bude Celeste Buckingham, Michal Hudák, Jakub Prachař a Libor Bouček. O zábavu tak bude určite postarané. Nezabudnite preto sledovať Zlatú masku aj budúci týždeň v nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!

Sledujte Zlatú masku aj v archíve

Nenechajte si ujsť ďalších šesť skvelých vystúpení už túto nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska