Zdá sa vám hádanie celebrít v Zlatej maske náročné? TENTO ťahák vám pomôže pri tipovaní!

Veľkolepá šou Zlatá maska konečne prišla aj na Slovensko a odštartovala obrovské pátranie po dvanástich známych tvárach, ktoré sa ukrývajú vo výpravných maskách. Bolo pre vás tipovanie náročné? Prečítajte si, čo vám určite pomôže pri hádaní!

Účinkujúci spievajú a tancujú zahalení v maskách od hlavy až po päty, aby zakryli najlepšie chránené tajomstvo šoubiznisu – svoju vlastnú identitu. Reč je o veľkolepej šou Zlatá maska, ktorá v nedeľu večer odštartovala na JOJke. Týždeň čo týždeň sa na pódium pred detektívov a divákov v štúdiu i pred televíznymi obrazovkami postavia masky, pod ktorými sa skrývajú známe osobnosti. Aby hádanie jednotlivých masiek nebolo také jednoduché, známe tváre majú pri speve viac či menej modifikovaný hlas. Zdalo sa vám tipovanie mien práve kvôli zmenenému hlasu akési náročné? Ba priam nemožné? Máme pre vás malú nápovedu!

Pri hádaní známych tvárí sa neriaďte len speváckym výkonom. Významne vám môžu pomôcť dokrútky, v ktorých tvorcovia zašifrovali zopár indícií. Práve tie čo-to prezradia o celebrite, ktorá sa pod maskou nachádza. V prvom kole sa so šou rozlúčil Krokouš, za ktorého bol prezlečený známy český šéfkuchár Zdeněk Pohlreich. V jeho dokrútke odznelo zopár dobre ukrytých informácií o jeho živote. Do tejto šou som sa nechal ukecať. Aj keď som Krokouš, mám rád mačky. Taktiež turistov, plavcov, všetko, čo spadne do vody. Dokážem sa doplaziť ďaleko. Najviac ma naučili strýkovia na druhom konci sveta. Urobili na mňa dojem. Moji predkovia tu žijú už viac než milióny rokov. Aj ja chcem v tejto šou prežiť čo najdlhšie. Nebude to milión rokov, nebude to ľahké, ale sľubujem, že takú šou nevidel ani Stevie Wonder. Televízia mi dala možnosť zahrať si množstvo rolí. Nepremárnim ani túto šancu,“ hovoril Krokouš v dokrútke. Po odhalení jeho tváre boli indície aj vysvetlené. Veta „Najviac ma naučili strýkovia na druhom konci sveta,“ hovorila o tom, že Zdeněk v minulosti emigroval do Austrálie, kde mu pomáhal jeho strýko. Tvrdenie „Televízia mi dala možnosť zahrať si množstvo rolí,“ zas hovorilo o tom, že účinkoval v mnohých reláciách televízie Prima.

Pri nasledujúcej časti Zlatej masky, ktorú uvidíte už v nedeľu, preto pozorne počúvajte a sledujte nielen spevácke vystúpenia, ale aj dokrútky, ktoré vám hádanie môžu uľahčiť! Už teraz sa môžete tešiť na vystúpenie Zmrzliny, Pandy, Králika, Robota, Leva a Bubáka. Opäť nebudú chýbať ani rozhľadení detektívi, ktorí sa budú snažiť odhaliť identitu masiek. Hádať, kto sa skrýva v kostýmoch bude Celeste Buckingham, Michal Hudák, Jakub Prachař a Libor Bouček. O zábavu tak bude určite postarané.

Sledujte šou Zlatá maska už v nedeľu o 20:35 na JOJke!