Maroš Kramár v mladosti: Spoznali by ste ho?

Maroša Kramára predstavovať rozhodne netreba. Z obrazoviek televízie JOJ ho verní diváci poznajú ako hádača v obľúbenom Inkognite a v nedeľu sa odhalil aj v šou Zlatá maska, kde vystupoval v kostýme kráľa zvierat - Leva. Ako vyzeral Maroš Kramár, keď bol mladý a slobodný?

Maroš Kramár je nielen vynikajúci herec, ale aj obľúbený hádač z Inkognita. Najnovšie sa dokonca predviedol aj ako spevák v šou Zlatá maska, kde spieval pieseň Černí andělé od kapely Lucie prezlečený v kostýme Leva. Porota ho ani omylom neuhádla, tak dobre ich svojimi indíciami a vystúpením prekabátil. A pritom medzi detektívmi bol aj ďalší hádač z Inkognita - Michal Hudák, no ani on ho neodhalil.

Pripomeňte si jeho vystúpenie v šou Zlatá maska: 

​Maroš Kramár v dokrútke šou Zlatá maska hovoril po česky, čím zmiatol ako Slovákov, tak Čechov. Sympatický blondiak totiž študoval herectvo na Štátnom konzervatóriu v Brne a dokonca pôsobil i v tamojšom divadle. Dodnes hráva aj u našich susedov. K divadlu a televízii má blízko už od detstva, kedy sa prvýkrát objavil pred publikom a na obraze. Vytvoril napríklad hlavnú postavu v televíznej inscenácii Ivko a jeho mať z roku 1971, či rok predtým sa objavil v krátkometrážnej komédii Fraška o kadi. Ako vyzeral mladý Maroš Kramár by mnohí ozaj neverili. Presvedčte sa sami v našej fotogalérii.