Viečka či prsia? Speváčka Marta Jandová otvorene prehovorila o plastikách!

Máloktorá žena je so svojím telom natoľko spokojná, aby nepremýšľala nad tým, ako ho eventuálne vylepšiť. Marta Jandová priznala dve oblasti, ktoré by rada trochu "vytunovala". Už pred časom začala speváčka uvažovať, že by si nechala podvihnúť a zmenšiť prsia. Vlani zase prišla na to, že sa jej nepáčia jej viečka. Čo si dá upraviť ako prvé?

Úvaha o plastickej operácii pŕs sprevádza Martu Jandovú už nejaký čas. "Keď raz budem staršia, nechám si ich možno upraviť. Rada by som si ich nechala zdvihnúť a trochu zmenšiť," otvorene priznala porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent. Aktuálne ale premýšľa o úplne inej časti tela, ktorú by si rada nechala trochu vylepšiť.

Speváčke sa nepáčia jej očné viečka, na čo prišla vlani v lete. "Strašne sa toho ale bojím. Ja mam všeobecne strach z operácii a z ihiel. Keď mi berú krv, nesmiem sa na to pozerať," zverila sa rockerka, ktorá sa už túto nedeľu objaví v šou Zlatá maska v úlohe detektívky, ktorá bude hádať, ktorá celebrita sa ukrýva v kostýme. Konzultáciu s lekárom ohľadne vylepšenia viečok už Marta Jandová absolvovala. "Náš sused je očiar. Pozrel sa na mňa a povedal, že kvôli tomu jednému oku by to ešte nerobil. To ma naozaj potešil," prezradila potešená speváčka. Ktorú zo skrášľovacích operácií nakoniec podstúpi ako prvú, zatiaľ netuší ani ona sama.

Hlavným ukazovateľom je pre ňu spokojnosť jej manžela Miroslava Vernera. "Mám úžasného muža, ktorý mi každý deň hovorí, aká som krásna. A to aj napriek tomu, že som v karanténe pribrala dve kilá a vidím svoje brucho," vychválila speváčka svoju polovičku a zároveň priznala to, čo by väčšina žien neprezradila ani pod nátlakom. "Nechodím na botox, žiadnu z tých kyselín. Ani nemám výplne. Hovorím si, že je pekné starnúť s gráciou. Musím ale tiež povedať, že mám pravdepodobne dobré gény, pretože na to, koľko mám rokov, tých vrások veľa nemám. A to, že ich pár je? Tak sa musím viac smiať. Ono to potom bude vyzerať lepšie," je presvedčená usmievavá brunetka.

Martu Jandovú môžete vidieť už túto nedeľu v šou Zlatá maska o 20:35 hod. na JOJke!