Večer plný skvelého spevu a sexi tanca: Týchto päť kostýmov to odpáli v šou Zlatá maska!

Opäť sa dnes pohodlne usaďte na gauč a užite si neuveriteľný večer plný zábavy, spevu a jedinečných masiek, v ktorých budú vystupovať slovenské a české celebrity. Známe osobnosti zahalené od hlavy po päty to opäť rozbalia známymi hitmi a originálnymi indíciami. Podarí sa detektívom odhaliť ich identitu?

Zlatá maska vás dostane aj dnes večer. Na pódiu sa vystrieda päť masiek, ktoré budú spievať svetové hity, pričom ich hlavnou úlohou bude utajiť svoju identitu. Dokonca sa s moderátorom Martinom Pycom Rauschom aj porozprávajú, teda presnejšie detektívom prezradia vždy jednu falošnú a jednu skutočnú indíciu, ktorá má pomôcť v zisťovaní, kto sa pod maskou nachádza. V kostýme sa pritom môže ukrývať športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom by ste nikdy neboli povedali, že vie spievať.

Ako to bude prebiehať?

Už dnes večer sa na pódiu predvedie päť masiek, a to Ufon, Chobotnička, Buldoček, Páv a Jednorožec. Každý z nich zaspieva jednu známu pesničku. Po každom vystúpení sa k slovu dostanú aj detektívi, ktorí budú hádať, kto by sa v kostýme mohol skrývať. Každá maska im ešte priamo na pódiu pomôže, keď prezradí jednu falošnú a jednu skutočnú indíciu, pričom, samozrejme, neprezradí, ktorá je ktorá. Nakoniec sa na pódiu objaví všetkých päť masiek a detektívi spolu s divákmi budú rozhodovať, ktoré tri postúpia ďalej a ktoré dve sa ocitnú v ohrození. Z nich jedna následne odhalí svoju identitu.

Piesne, s ktorými budú masky bojovať o hlasy detektívov a divákov:

Ufon - Cake By The Ocean (DNCE)
Chobotnička - The Best (Tina Turner)
Buldoček - Hung Up (Madonna)
Páv - Livin´ La Vida Loca (Ricky Martin)
Jednorožec - Chandelier (Sia)

Večer si do kresiel pre detektívov sadnú Jiřina Bohdalová, Marta Jandová, Jakub Prachař a vždy vtipný Michal Hudák. Podarí sa im uhádnuť identity masiek? A ktorá celebrita dnes odhalí svoju tvár? To sa dozviete už dnes večer v šou Zlatá maska.

Nenechajte si ujsť šou Zlatá maska už dnes o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska