Panda zhodila masku! Túto celebritu by ste pod ňou rozhodne nečakali!

Panda odhalila svoju identitu. Celebrita, ktorá sa pod maskou nachádzala, by sa mohla živiť aj ako raper. Kto to je?

Ďalší zábavný večer so šou Zlatá maska je za nami. Na pódiu sa tentokrát vystriedalo päť masiek, ktoré sa snažili zaujať svojím spevom a vystúpením detektívov a divákov, pričom celý čas sa snažili uchrániť svoju identitu. V závere večera však musel jeden z kola von a tým, kto vypadol bola celebrita ukrývajúca sa v kostýme Pandy. V tejto maske rapoval hity Žijeme len raz či Deti stratenej generácie český bojovník zmiešaných bojových umení MMA, bývalý kulturista a zápasník Karlos "Terminátor" Vémola. Uhádli ste ho?

Zdroj: TV JOJ

​Karlos Vémola mal svoj prvý profesionálny MMA zápas v roku 2008. Počas zápasu v Cage Fighters Championship a Ultimate Challenge MMA sa mu rýchlo podarilo získať rekord v neporaziteľnosti 7-0. V roku 2010 sa objavil v kontroverznom filme Killer Bitch, kde v hlavnej úlohe účinkoval Cass Pennant, legendárny anglický futbalový chuligán, vyhadzovať a dlhoročný šéf asi najznámejšej chuligánskej firmy Inter City Firm, Carlton Leach, legendárny anglický zločinec a tiež člen Inter City Firm a aj kickboxer a MMA bojovník Alex "Reidernator" Reid.

Karlos Vémola je otcom syna, ktorého vychováva jeho matka v Londýne. Bojovník žije striedavo v Londýne a v Prahe. S bývalou partnerkou Lelou sa mu v Prahe koncom minulého roka narodila dcéra Lili.

V nedeľu sa na pódiu vystriedajú zostávajúce masky. Nebudú chýbať ani vtipní a rozhľadení detektívi, ktorí sa budú snažiť odhaliť identitu celebrít v kostýmoch. O zábavu bude určite postarané, preto nezabudnite sledovať šou Zlatá maska!

Pozrite si ešte raz jeho posledné vystúpenie: 

Nenechajte si ujsť Zlatú masku v nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!