Lela alebo Lulu? Neuveriteľná podoba žien Karlosa "Terminátora" Vémolu!

Obe dámy sú si vlastne dosť podobné - obe holdujú chirurgickým úpravám zovňajšku a obe sa zamilovali do rovnakého muža. Ani jednej to však so zápasníkom MMA nevyšlo.

Jedným z dôvodov, prečo sa silikónom vylepšená Lela Ceterová so slávnym zápasníkom Karlosom Vémolom rozišla, bola jeho záľuba v krásnych ženách. "Sklamal ma svojimi neverami!," napísala Lela "na férovku" na sociálnu sieť. Vzápätí vyšlo najavo, že sa okolo neho motalo hneď niekoľko žien - až fitness trénerka Zdena Černá známa pod prezývkou Lulu ale otvorene priznala, že si milostné dobrodružstvo s bojovníkom dopriala dokonca v čase, kedy Lela bola tehotná.

Obe dámy sú si pomerne dosť podobné, a tak niet pochýb o tom, že má Karlos jeden určitý typ. Bojovník sa nikdy netajil tým, že sa mu páči umelá krása. "Ja som iný. Čo je pre ľudí prehnané, to je pre mňa málo. Neviem, či som vadný, ale čím je dievča viac neprirodzené, tým viac sa mi páči," zveril sa so svojím nie úplne štandardným vkusom.

​Lelin profil na sociálnej sieti sa hemží dokonale štylizovanými fotkami, ktoré dokazujú ešte nedávnu idylku v jej vzťahu s Karlosom. Na iných záberoch táto kráska obvykle oblečená v neónových, prípadne pastelovo ružových farbách pózuje spolu so svojou rozkošnou dcérkou Lili. Lulu ale naopak útočí na sociálne siete úplne inými fotkami. Väčšinou je na nich polonahá, potiaca sa v posilňovni a slová ako hanblivosť či ostýchavosť sú jej rozhodne cudzie. Tam, kde ide Lela do miernej provokácie, Lulu ide natvrdo.

Karlos Vémola, okolo ktorého je v poslednom čase rušno práve kvôli jeho súkromiu, sa k rozchodu s Lelou tiež vyjadril. "Iba naši blízki vedia, ako to medzi nami naozaj bolo," napísal tesne po rozchode na sociálnu sieť. Neskôr sa rozhovoril. "My s Lelou vôbec nie sme na nože, ako sa písalo. Teraz nahrám rozhovor a cestujem za nimi do Bratislavy pozrieť sa na Lili. Budúci víkend zase prídu oni za mnou. Po tých rokoch sme jednoducho dostali ponorku, ako sme boli spolu v karanténe. Určité veci nám nefungovali, tak to skúšame, že budeme teraz bývať zvlášť. Pravidelne sa stretávame a budeme sa stretávať, sme obaja rozumní rodičia Lili. Deväťdesiatdeväť percent toho, čo médiá písali, nie je pravda," spresnil.

Pozrite si jeho účinkovanie v šou Zlatá maska: