Ďalšie štyri masky dnes zo seba vydajú to najlepšie! TIETO HITY vás zdvihnú zo stoličiek!

Už o pár hodín to odpália na pódiu ďalšie štyri celebrity ukryté pod maskami. Spievať budú hity, ktoré vás zdvihnú zo stoličiek či gauča a nebude chýbať ani spoločná pieseň. Na toto všetko sa môžete tešiť.

Dnes sa na pódiu predvedú štyri masky. Tie sa budú nielen snažiť utajiť svoju identitu, ale aj zabodovať u detektívov a divákov. Veď na konci večera bude musieť jedna maska odhaliť svoju pravú tvár. V kostýme sa pritom môže skrývať športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom by ste nikdy neboli povedali, že by sa uživil aj ako spevák. Večerom bude sprevádzať ostrieľaný moderátor Martin Pyco Rausch.

​​Na pódiu sa dnes predvedú Páv, Robot, Králik a Zmrzlina. Detektívi a diváci budú hlasovať, ktoré z masiek chcú vidieť ešte vystupovať a ktorá pôjde z kola von. Kým však jedna z celebrita odhalí svoju identitu, všetky štyri masky zaspievajú nielen pieseň sami za seba, ale si na záver zanôtia aj spolu. Ako im to pôjde? To sa dozviete už dnes večer.

Piesne, s ktorými budú masky bojovať o hlasy detektívov a divákov:

Páv - Nie sme zlí (Elán)
Robot - Angels (Robbie Williams)
Králik - Ta ne (Kristína)
Zmrzlina - A Little Party Never Killed Nobody (Fergie)

Do kresiel pre detektívov si tentokrát sadnú Jiřina BohdalováJakub PrachařLibor Bouček a Michal Hudák. O zábavu tak bude zaručene postarané.

Nenechajte si ujsť šou Zlatá maska už dnes o 21:30 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska