Bombastický večer so Zlatou maskou: TOTO si nenechajte ujsť už dnes večer!

Na pódiu sa tentokrát stretnú všetky masky, ktoré v šou ešte zotrvali. Spievať budú známe slovenské i zahraničné hity, ktoré vás zdvihnú zo stoličiek či gauča. Na čo sa môžete dnes večer tešiť?

Už o pár hodín sa na pódiu predvedie šesť celebrít zahalených od hlavy po päty, ktoré v šou Zlatá maska doposiaľ zotrvali. Budú sa snažiť svojim speváckym výkonom zabodovať u detektívov i divákov. V kostýme sa pritom môže skrývať športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom by ste nikdy neboli povedali, že by sa uživil aj ako spevák. Večerom bude sprevádzať ostrieľaný moderátor Martin Pyco Rausch.

​Pódium dnes bude patriť Bubákovi, Chobotničke, Ufonovi, Robotovi, Pávovi i Králikovi. Detektívi a diváci budú hlasovať, ktoré masky chcú vidieť ešte vystupovať a kto dnes večer skončí a prezradí svoju identitu. Do kresiel pre detektívov si tentokrát sadnú Jiřina Bohdalová, Jakub Prachař, Libor Bouček a Michal Hudák. O zábavu rozhodne núdza nebude, preto si po seriáli Uhorčík nenechajte ujsť ani šou Zlatá maska.

Piesne, s ktorými budú masky bojovať o hlasy detektívov a divákov:

Bubák - Saxana (Petra Černocká)
Chobotnička - Bang Bang (Ariana Grande, Jessie J, Nicki Minaj)
Robot - Sugar (Maroon 5)
Ufon - Šiel Šiel (Karol Duchoň)
Páv - Nepoznám (IMT Smile)
Králik - Papaoutai (Stromae)

Sledujte šou Zlatá maska už dnes o 22:10 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska