Sisa Sklovská skrotila svojho muža! Čo sa stalo z bohatého biznismena?

Speváčka Sisa Sklovská si to vie zariadiť. Jej zámožný manžel Juraj Lelkes pred časom odišiel do dôchodku, takže všetok čas trávi doma. Nie na gauči pred televízorom, ale pre svoju manželku robí, čo jej na očiach vidí. A neštíti sa ani domácich prác.

​Juraj Lelkes si celkom rýchlo zvykol na život dôchodcu. Venuje sa písaniu a svojej manželke. "Bol som zvyknutý na to, že Sisa má neustále vystúpenia, skúšky, ale teraz je so mnou doma. A to je dobre, pretože ona preferuje záhradný domček a ja som vnútri v dome," opisuje s úsmevom ich spoločné súžitie. Že by ale medzi sebou cítili ponorku, to rozhodne nehrozí. "Vôbec si nelezieme na nervy, ani to nie je nijako napäté," dodáva pre cas.sk.

"Sisu som ohromil tým, že nevedela, že som pomerne technicky zdatný, tak jej pomáham, kde sa len dá," chváli sa Juraj, ktorý našiel záľubu aj v domácich prácach. Ako totiž priznal, návyky na udržiavanie poriadku má už od detstva. "Nie je pre mňa problém ustlať posteľ alebo povysávať, vôbec sa za to nehanbím. Často robím s knihami, s novinami, zostane z toho aj bordel, takže vždy mám čo robiť. Ráno, keď vstanem, dám si kávu a hneď si nastolím poriadok," tvrdí bývalý vrcholový manažér. Okrem iného pomáha svojej manželke aj s organizovaním jej povinností.