Libor Bouček sa čo nevidieť stane otcom! Moderátor už trénuje do pôrodnice!

Sympatický moderátor a porotca zo šou Zlatá maska Libor Bouček si svoje súkromie veľmi stráži, a tak zrejme nikoho neprekvapí, že sa mu tehotenstvo svojej krásnej, v poradí už tretej manželky Gabriely, podarilo utajiť až do ôsmeho mesiaca. Budúci otecko naznačil, že mali navyše so svojou pani problémy...

​Podľa toho, čo Libor Bouček napísal na Instagram, je pre neho tehotenstvo jeho polovičky "dar, ktorý je oslavou ženy s dôkazom jej čara a sily". Moderátor bol v minulosti dvakrát ženatý, raz s Mariannou Ďurianovou, druhýkrát s tenistkou Janou Hlaváčkovou, ale obe manželstvá zostali bezdetné. A zatiaľ čo obe jeho bývalé sa už dávno tešia z potomkov s novými partnermi, on mal až doteraz smolu. Teraz naznačil, že predtým, než sa mohol tešiť z pozitívneho tehotenského testu svojej tretej manželky, riešili doma určité zdravotné komplikácie. "Je to vec, o ktorej sa príliš nehovorí. Zabudli sme na to, že najhlavnejšie je dbať na to, aby sme všetci mali schopnosť byť reprodukční. Veľmi sa to v tejto oblasti zvádza na jedného, ale myslím, že je to fakt veľký civilizačný problém," dumal sympatický blondiak.

​Manželom sa však zadarilo a teraz sa už nevedia dočkať svojho prvého potomka. Libor Bouček je odhodlaný byť pri svojej polovičke aj počas pôrodu a plánuje ju počas tých chvíľ držať za ruku. "Tu totiž končia všetky moje právomoci, pretože človek si v tomto období uvedomí to, že my muži sme absolútne bezvýznamní a v podstate úplne zbytoční," konštatuje nastávajúci otecko. "V tom vrcholnom okamihu urobím všetko, čo sa bude odo mňa žiadať."

Okrem toho prezradil, že nič nezanedbáva, so stopkami v ruke si vraj už trénuje aj trasu do pôrodnice, ktorú chce mať zvládnutú v akomkoľvek počasí. "Som naozaj pripravený dopraviť svoju manželku na miesto M, ako za zníženej viditeľnosti, tak za stavu mokrej alebo suchej vozovky. A som veľmi rýchly," chválil sa.

Na otcovstvo sa nechystá len prakticky, ale aj teoreticky. "Za posledných niekoľko mesiacov sa moja literatúra dosť stenčila. Predtým som v apríli a máji čítal knihu typu Ako vytvoriť kvalitné ráno, zatiaľ čo teraz som už ustúpil a čítam všetky tie rodičovské príručky. Väčšinou to ale dočítam tak do polovice a potom to zahodím, pretože mi to príde naozaj trošku mimo," dodal. Po poradách so svojimi kamarátmi, čo sa už na otcovskej pozícii nejaký čas pohybujú, beztak vraj došiel k názoru, že žiadna dokonalá príručka alebo snáď návod na výchovu dieťaťa neexistuje...

View this post on Instagram

A post shared by Libor Bouček (@liborboucek)