zostali-sme-doma

Zapojte sa aj vy! Pošlite vaše videá, tipy, triky, nápady a možno budete v telke!

Už čoskoro spúšťa televízia JOJ novú interaktívnu reláciu Zostali sme doma. Pôjde o program, ktorý bude zachytávať to, čo momentálne všetci kvôli koronavírusu prežívame. Preto neváhajte a zapojte sa aj vy!

Naše životy sa v posledných týždňoch prakticky od základov zmenili. Môže za čo vyčíňajúci koronavírus, ktorý ohrozuje nielen Slovensko, ale aj svet. Práve kvôli nemu zostali mnohí doma a zažívajú novú, doteraz neznámu situáciu. Izolácia v bytoch, domoch, niektorí v karanténach. Pre drvivú väčšinu ide o nové situácie, na ktoré si musia zvykať.

Ako sa domáca izolácia prejavuje v domácnostiach, rodinách a vzťahoch? Ako sa s ňou pasujete vy? Dajte nám vedieť! Vyplňte formulár a pošlite nám vaše videá, tipy, rady, návody, nápady. Tie najlepšie sa dostanú priamo na televízne obrazovky.

Zostali sme doma – televízna relácia na obrazovkách TV JOJ, v ktorej vám vyplníme váš čas, dáme rady na to, ako túto novú životnú situáciu zvládnuť, nazrieme do domácej izolácie známych tvárí a hlavne sa dozvieme, ako trávite čas doma vy, naši diváci.

Sledujte reláciu Zostali sme doma už čoskoro na JOJke!